CARNIVALPROGRAMME

All activities held at Carnival Site unless otherwise specified.

21 DEC

FRIDAY

CARNIVAL HOURS: 4PM - 10PM

Free entry

to Carnival &

all activities!

4pm

Balloon Sculpting (till 6pm)

4pm

Free Hair Cutting Services (till 7pm)

5pm

5.30pm

NEA Talk: Reduce, Reuse, Recycle (30mins)

Complimentary Dinner (till 7.30pm)

Venue: Faith Methodist Church L3 Carpark

7pm

Mandarin Christmas Programme by Queenstown Chinese Methodist Church (1hr)

7.30pm

Christmas Production: "The Greatest Gift Of All" (2hrs)

Venue: Faith Methodist Church L4 Worship Hall

Screened and dubbed in Mandarin at L4 Charis Hall

8pm

Christmas Carolling (1hr)

 
 

22 DEC

SATURDAY

CARNIVAL HOURS: 9AM - 10PM

Free entry

to Carnival &

all activities!

9am

Community Workout (1hr)

10am

10am

Official Carnival Opening Ceremony (1hr)

Free Hair Cutting Services (till 6pm)

11am

Health Promotion Board Cooking Demo:

Brown Rice Sushi Rolls & Grilled Fish (1hr)

11.30am

1pm

1.30pm

1.30pm

1.30pm

2.30pm

3pm

3pm

4.15pm

4.30pm

5pm

5.30pm

6pm

Complimentary Lunch (till 1.30pm)

Venue: Faith Methodist Church L3 Carpark

SkillsFuture Advice Workshop (1.5hrs)

ACJC String Ensemble Performance (30mins)

Mandarin Christmas Programme (1hr)

Venue: Faith Methodist Church L1 Sanctuary

Alexandra Hospital: Podiatrist Footwear Assessment (till 3.30pm)

ACJC String Ensemble Performance (30mins)

Ukelele Performance (1hr)

SkillsFuture Advice Workshop (1.5hrs)

Health Promotion Board Talk: Diabetes Prevention (1hr)

Balloon Sculpting (till 6.30pm)

Financial Management Talk: Managing Cancer Treatment Costs (1hr)

Citizen Farm Talk: Urban Farming (1hr)

Complimentary Dinner (till 7.30pm)

Venue: Faith Methodist Church L3 Carpark

6.45pm

Dance Performance by the South Asian International Fellowship (15mins)

7pm

7.30pm

Christmas Carolling (1hr)

Christmas Production: "The Greatest Gift Of All" (2hrs)

Venue: Faith Methodist Church L4 Worship Hall

Screened and dubbed in Mandarin at L4 Charis Hall

With FB Live Streaming (@FaithMethodistChurch)

8pm

KPop X-Fitness Dance Workout with the Health Promotion Board (1hr)

 
Held by Faith Methodist Church on Sunday, 23 December.
All are invited!
Hover for details.
Join us for a Christmas Service!

23 DEC

SUNDAY

CARNIVAL HOURS: 9AM - 10PM

Free entry

to Carnival &

all activities!

9am

Project Silver Screen functional screening for Singapore citizens aged 60 & above (till 12.30pm)

9am

9.30am

11am

Free Hair Cutting Services (till 6pm)

Citizen Farm Talk: Urban Farming (1hr)

Health Promotion Board Cooking Demo:

Mango Lassi & Pumpkin Pasta (1hr)

1pm

1.30pm

SkillsFuture Advice Workshop (1.5hrs)

Christmas Party for Foreign Domestic Helpers (2.5hrs)

Venue: Faith Methodist Church Level A, Wesley Hall)

2pm

3pm

3.30pm

4pm

4.30pm

5pm

6pm

Ukelele Performance (1hr)

SkillsFuture Advice Workshop (1.5hrs)

Health Promotion Board Talk in Mandarin: Fall Prevention (1hr)

Balloon Sculpting (till 6pm)

Christmas Carolling (1hr)

Financial Management Talk: Managing Cancer Treatment Costs (1hr)

Karaoke Session with Queenstown Active Aging (3.5hrs)

A Community Event By

Supported By

FMC_LOGO_4C.png
Logo with tagline(4C)_HiRes -transparent
IRCC logo hi res.png

Have questions? Contact our Faith Methodist Church Office at 6471 9420 or email us.

© 2018 Faith Methodist Church and FaithActs

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now